Sådan laver jeg min egen vægpynt

IMG_4787

Nu har jeg endelig fået gang i min Minc folieringsmaskine fra Panduro Hobby.

Denne maskine er et musthave hvis man er en ægte DIY’er. Den kan foliere al slags papir og så er der jo ikke grænser for hvad man kan kreere.

Jeg har jo (næsten) fået færdiggjort mit kreahjørne, selvom det overhovedet ikke er noget hjørne, men dertil har jeg lavet et fint billede. Det var min første prøve med maskinen og jeg er blevet helt bidt af det.

Maskinen er utrolig nem at bruge og folien findes i en masse fine farver. For tiden er jeg ret vild med guld, så det kunne selvfølgelig ikke være anderledes, at det var den jeg skulle bruge til mit billede, som det kan ses.

IMG_3205 Jeg lavede mit “design” på computeren og printede det derefter på min laserprinter (En laserprinter er nødvendig at bruge, hvis man vil lave sine egne designs).

IMG_4626 IMG_4628 Man gør ikke meget andet end at køre sit design samt folie igennem maskinen og så gør den egentlig resten for dig. Det tager under et minut at foliere en A4 størrelse.IMG_4631 IMG_4633

Der kommer mere fra mig og denne lækre maskine i fremtiden:)

Ha’ en skøn og dejlig dag allesammen:)

DanishEnglish