Krea-sider fra mig i det nye nummer af Vores Børn

IMG_4602

Så er det i dette nummer af magasinet Vores Børn, at jeg har et par sider med nemme OG fine gør-det -selv ting til f.eks. en barnedåb. I får mit bud på en invitation, en snack, et bordkort og bordpynt -som i denne omgang var fine hjemmestylet og personliggjorte vaser.

Læg mærke til hvordan jeg holder en rød tråd igennem alle fire ting, sådan at de passer sammen i stilen og dermed udgør et rigtig fint samspil og helhed tilsammen. Dette er et rigtig godt tip til festarrangering og styling i det hele taget:)

Hvad synes i?:)IMG_4600 IMG_4601IMG_4599IMG_4603-Produkterne er fra Panduro Hobby-

IMG_3292 (1)

Jeg vil lige vise jeg en lille feature jeg lavede til invitationerne, som jeg blev virkelig glad for. Ved brug af min Sizzix maskine lavede jeg disse hjemmelavet mærkater, hvorpå jeg havde skrevet et lille digt til gæsterne om, at de i stedet for et almindelig kort, gerne måtte skrive en hilsen i en bog. Jeg blev inspireret til denne idé på nettet og jeg er vild med den. Det handler ikke om, at man skal ud og købe en ny bog, en gammel brugt en af slagsen eller en historie som man selv holder af, er hvis ikke bedre, så i hvert fald mindst ligeså fin. Det hele handler om, at man vil se den hilsen ens gæster kommer med, mange flere gange end hvis man fik et kort som blot vil blive lagt i gemmerne, for måske aldrig at blive åbnet igen. Det er en super fin idé og mange gæster knyttede også en personlig lille historie til valget af netop deres bog. Det var SÅ hyggeligt at læse og jeg kan virkelig anbefale denne idé:)IMG_3281IMG_3283

Det var alt for nu. God aften kære læsere:)

DanishEnglish