Jeg ved godt her er lidt stille.. Men

IMG_4023Ja som overskriften siger; jeg ved godt der har været lidt stille her på bloggen, men det er altså ikke fordi jeg holder fri. Jeg har mange fine og spændende sager igang og lige nu har jeg travlt med vores datters dåb, som altså er lige om lidt. 🙂 -Hertil har jeg selvfølgelig en masse fine DIY’s jeg gerne vil vise jer, men det må lige vente lidt endnu;)

For at i ikke skal kede jer imens, har jeg her et lille sneak peak, som afslører lidt af det jeg er i færd med til dåben;) Man må gerne gætte hvis det er;)

Som sagt glæder jeg mig til at vise mere og forhåbentlig inspirere lidt til nye ideer:) Det er den store sæson for barnedåb og konfirmationer vi går imøde, så måske jeg kommer med noget du ikke selv lige havde tænkt på. Jeg håber i hvert fald i bliver hængende:)

 

IMG_4064 IMG_4055 IMG_3310 IMG_3292IMG_3942 DSC_4971

 

DanishEnglish