Hot or not??? Tosset eller sødt???

IMG_3309Jeg havde en idé i hovedet, men jeg kunne ikke finde det jeg skulle bruge…… indtil jeg var forbi H&M Home. Jeg fandt det jeg skulle bruge i et pudebetræk, nemlig dette vildt fine satin stof. (Hvis du spørger mig altså)!IMG_3250

Min datter skal jo snart døbes og i den anledning tænkte jeg at det kunne blive så fint hvis vi matchede lidt. -Altså først efter dåben, for i kirken skal hun have samme dåbskjole på som Romeo havde på, som jeg selv havde på og som min mor også har haft på. Vi har nemlig sådan en fin en som går i arv og min kære mormor er flittig til at brodere alle de nye navne i den, hver gang en ny har haft den på. Jeg elsker traditioner som denne!

En dåbskjole er dog ikke det letteste at have med at gøre, så derfor bliver der skiftet tøj når vi er færdige i kirken og det var lige netop her jeg havde min tanke, som jeg har en idé om godt kan dele vandene lidt. Jeg forestiller mig at nogen er vild med ideen, mens andre tænker “Aarrrhh”!

Jeg tænker selvfølgelig det første, jeg er vild med ideen, og derfor er disse fine fine pudebetræk nu tryllet om til en fin kjole til min datter og en nederdel til mig. Jeg er ret godt tilfreds med resultatet, rent faktisk var det lige præcis hvad jeg havde i tankerne. Jeg må dog indrømme at jeg ikke kunne have gjort det uden min mormor, som er min redningskvinde når det kommer til netop dette.

Hvad synes i… Hot eller not?:)IMG_3314IMG_3313Jeg tænker at have en helt enkelt hvid body til som den i ser her nedenunder.Skærmbillede 2016-01-25 kl. 10.45.13

 

12 kommentarer

 • AnnPi

  Sejt gået og havde SÅ meget gjort det samme, hvis jeg havde haft en pige..

 • Jane

  Hej Lea,
  Det er da HOT – det ser så sødt ud og jeg glæder mig til at se et foto af I piger i det smarte dress.
  Vil også gerne lige komme med en KÆMPE ros til din side her, den er super flot og det er nogle dejlige fotos du har – både her og på din instagram. Du er dygtig til gør det selv, hvordan pokker får du alle de ideer fra?

 • n

  Waaauw fuldstændig perfekt!!!!!!! Håber vi får lov at se et billede! 😀 Du er virkelig kreativ.

 • Dorthe Karlsrn

  Hvor er det bare flot, glæder mig til billede af jer

 • Fashion

  Jeg forstod ikke lige først, at du skulle have det samme på (forstod det først, da du skrev, at du skulle have den hvide body under) – super fedt sæt, I bliver da så fine/seje 🙂

 • Sarah

  Go Go Go.. 🙂 Vil gerne se dig i den nederdel. Det er vildt flot:-)

 • Maja

  Super smukt og super god ide??

 • Mille

  Vildt smukt og så sej ide!

 • Anette Ninon

  Flot, supergod ide.

 • Lene

  Wow det vil være flot ??

 • Amira

  Hej Lea. Det er Amira. Hjælp!!
  Jeg har kigget efter den pudebetræk, men kan desværre ikke finde,H&M har kun andre farve??. Kender du måske hvor kan jeg købe??
  Og den kjole og nederdel er smuk?
  Hilsen

  • leahvidt

   Åhh, jamen det er jo lidt tid siden nu.. så det kan jo godt vlre de har fået andre farver :-/ ellers prøv og hør om de får dem igen?? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *