ChriChri skriver juleartikel med uddrag fra min bog

juleliste

Jeg elsker om nogen juletiden. Jeg glæder mig til jul lige fra det er forår og jeg kan høre julemusik hele året rundt. For mig er den tid bare noget helt specielt. Der er mere kærlighed, mere hygge og en masse at glæde sig til. MEN nu her, hvor jeg er blevet voksen, kan det alligevel godt være svært at komme i den helt rigtige stemning.

ChriChri har skrevet en artikel med et uddrag fra min bog. Det handler om en hyggelig og god måde, specielt for voksne, at komme i julestemning på, hvis det halter lidt. Det kommer jo desværre ikke så nemt længere, i hvert fald ikke på samme måde som det gjorde den gang man var barn og julemanden eksisterede :-/

Du kan finde artiklen med julelisten lige HER! 

christmasscene-620_1789739b

DanishEnglish