Har jeg fundet juletøjet til ungerne?

DSC_4153 

DSC_4154

 

Sidste år var det første jul med vores søn. Han er jo født d.26 december (11 dage over tid), så han nåede lige akkurat ikke at være med til jul det år han blev født. Jeg synes altid det er noget særligt at holde babys første jul og i år skal vi på den igen, for nu har vi jo fået vores skønne lille datter!

Men hvad skal man dog give de små på af tøj? Der bliver taget SÅ mange billeder af dem, så det skal jo helst være noget fint, som man gider se på mange gange.

Jeg må indrømme, at jeg synes tøjudvalget er noget større til piger end til drenge, og jeg fandt også hurtigt kjolen til den lille. Hun bliver så fin i en rød kjole fra Zara. MEN, det er straks værre når det kommer til Romeo. Jeg synes jeg har ledt og ledt, uden at finde noget… men så!

Jeg har nemlig netop fundet dette sæt fra www.redgreen.dk og jeg tror jeg har fundet hans jule outfit nu. Jeg er vild med det maritime look, det er fint og så er det samtidig afslappet og lækkert at boltre sig rundt i som man nu gør, når man er en dreng på snart 2 år.

DSC_4143

Du kan finde sætte på Redgreens webshop eller følge disse direkte links:)

Jakke// Trøje// Skjorte//

 

 

Lavet i samarbejde med Redgreen

DanishEnglish