Adventskalender og julestemning

DSC_4061

Jeg starter lige med at spille en julesang for jer her.. I kan trykke på den og lade den køre i baggrunden. Så er der altså julestemning:)

Jeg har netop lavet adventskalenderen færdig til manden i huset.. Ja her er der ingen der skal snydes! 😉 Det er jo jul og jeg elsker at give gaver! Vi tager på juletur imorgen tidlig over hele weekenden, så jeg har skulle nå at gøre alting klar, da vi først er tilbage igen søndag. Ihhh jeg glæder mig!:) I adventskalenderen er det en blanding af lidt lækkert og DIY.. Få inspiration fra et af mine forrige indlæg Her!

DSC_4054

Jeg har tænkt mig at køre gaveindpakningen lidt rå i år med jutesnor og kraftigt papir. Både snoren, gavepapiret og gaveposerne forhandles af Panduro Hobby.

Hvad  tænker i om mine retrotags? Jeg bruger disse billeder i mange forbindelse for tiden, jeg er vild med retrostilen og det bliver så personligt. Mange fotosider laver disse slags billeder nu, det er nemt og sjovt og man kan lege en masse med dem både i forhold til farver, tekst og filtre.. De billeder jeg har lavet her har jeg lavet fra hjemmesiden Photobox.dk

DSC_4056 DSC_4059

Jeg er igang med at lege med en hjemmelavet chai latte.. Altså helt fra bunden.. Mmmm, her dufter! Hvis det bliver godt deler jeg den med jer senere:) Dejlig dag til jer:)

DanishEnglish