Har i hørt om Nomi stolen?

image1-e1437637812729Jeg er nødt til at dele denne skønne højstol med jer!

image1

Jeg har længe været vild med Nomi højstolen, men efter at have set den nye babyindsats til stolen er min interesse for dette smukke designmøbel blot blevet endnu større (og det er jo perfekt når nu vi venter en lille ny her efter sommeren:-)) Faktisk har hele konceptet overbevist mig så meget, at jeg har valgt at skifte Romeos Tripp Trapp ud med en Nomi.

Stolen er ikke bare lækker at se på – den er også ergonomisk! Og så opfylder den et meget vigtigt krav for os, nemlig det at den er lavet af materialer, som er fri for skadelige stoffer.

Jeg vil gerne dele lidt info om denne skønne stol med jer, fordi vi herhjemme er blevet så glade for den, og fordi jeg tænker at andre måske kunne stå i samme situation som vi gjorde, og lede efter en god stol til de mindste i familien som samtidig også er et flot møbel (alle de forskellige børnemøbler skal trods alt stå fremme i huset i mange år), men også rigtig vigtigt, en stol som er genial til al mulig forskellig brug i dagligdagen.

Romeo er præcis ligesom jeg var da jeg var lille; skal altid hjælpe til i køkkenet, og herhjemme elsker vi det, specielt jeg, fordi jeg jo bruger rigtig meget tid i køkkenet med alle mine projekter! Det fantastiske ved det er, at Nomi stolen er sikker at bruge som skammel for de små til at stå på, så de på den måde også kan nå op og være med ved køkkenbordet.

For en gravid kvinde som jeg, er det jo så også et ekstra plus at stolen kun vejer 5kg når man skal flytte rundt på den, hvilket er noget lettere end vores gamle Trip Trapp:) Som det ses har jeg valgt vores stol i hvid med mørk valnød, som passer perfekt ind i vores hjem, men der er et hav af farver og kombinationer man kan vælge, så ydermere kan man altså også “designe” sin stol så den passer ind i ens hjem. Jeg er vild med det!

Det var en lidt længere smører, men jeg får altså mange henvendelser på mange af mine ting, så derfor ville jeg lige komme jer i forkøbet:) Mange glade hilsner herfra

image3

 

DanishEnglish