DIY nissehuer og lidt julestemning

IMG_2182Jeg er allerede i julestemning, så er det sagt! Og i skrivende stund spiller en perlerække af nogle af de allerbedste julesange i baggrunden. Åh den søde juletid:)

Jeg har lavet lidt anderledes nissehuer til ungerne herhjemme og det ville jeg egentlig bare lige dele med jer.  De er smadder nemme og hurtige at lave og så er de samtidig nok de billigste nissehuer du overhovedet kan få fat i:)

Du kan se Step By Step billeder samt video om hvordan man laver disse “hatte” lige HER!

(Du kan finde alle de nødvendige materialer hos Panduro Hobby)

IMG_2126 IMG_2128

 

Og så også en lille julekugle information. Søstrene Grene er jo kendt for deres virkelig fine julekugler. Det betyder også at de lynhurtigt bliver udsolgt. Så skynd jer at komme forbi en af deres butikker, de kan nemt være udsolgt inden vi rammer december. Jeg har lige tilføjet lidt kugler til samlingen, vi havde nemlig juletræ kun med hvid pynt sidste år.. SÅ fint, og det vil jeg gentage igen i år (Jeg tænker jeg må udnytte chancen inden de små får en mening og tager over og pynter med alle regnbuensfarver :-/ h-j-æ-l-p! hehe)

IMG_2183 IMG_2184

DanishEnglish