Tips til perfekte DIY kalender eller adventsgaver

Adventskalendergaver. pakker indpakning julJeg er selv midt i at skal lave gavekalender og vi ved jo alle at de bedste gaver er dem som er lavet med kærlighed… Måske med enkelte undtagelser;)

Så her har jeg fundet lidt kreativ inspiration som med garanti vil tage kegler. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg får strikket sammen til min personlige adventskalender. -Jubiiii det er snart jul:)

 

1. “52 ting specielt til dig”

Denne gave er rigtig meningsfuld og meget personlig. Man kan lave den på flere måder, men ideen er at den som får gaven skal åbne en ny note hver uge hele året igennem. Gaven kan både gives til en partner, en mor, far, ven, søster, datter, søn eller anden man har kær. Her er lidt inspiration til hvordan man kan bruge denne gave:

52 Grunde til at jeg elsker dig
52 Minder om os
52 Måder hvorpå du er en fantastisk ven
52 Uger fra dit liv
52 Grunde til at du er en fantastisk søn/datter
52 Gange jeg har grint på grund af dig
52 Grunde til du er verdens bedste mor/far
52 Ting at lave dette år
52 Date Ideer

52_Things_A_Year_In_A_Jar-Gunny-Sack

 

2. Varm kakao Kit

Denne gave er rigtig hyggelig og helt perfekt til julen og årstiden. Et varm kakao kit, som har ALT hvad en god varm kop kakao behøver. Du kan jo komme de ting i som du ved modtageren kan lide:) En sjov og sød gave, som med garanti vil blive brugt;)

588e941fb13c0219b484eeb534fadada

 

3. “Lav din egen is”-box

Denne gave er sjov for både store og små som elsker is. Fyld boxen med isbægrer, vafler, en isske, skeer til at spise med, forskellig topping og ikke mindst karamel og chokolade sovs. Nu mangler kun isen og så har man ellers alt hvad der skal bruges til en rigtig god omgang is.

7bf1b633bdaf69b8af4dfe0823155a13

 

4. En gave med en ny ting i skal lave sammen hver måned hele året

Denne gave er også rigtig personlig og specielt hyggelig til en man har kær. Det handler om at finde noget man kan lave sammen, som du har arrangeret for den du holder af. En gave man vil mindes hver måned, hvor man har afsat tid til at skabe nye minder og hyggelige stunder sammen.

2e1b4e3bc1068cea176934389d22541e1

 

5. Anderledes gavekurv

Disse gavekurve er fantastiske på hver deres måde. Man kan strikke dem sammen præcis som man vil så de passer til den heldige som skal modtage denne lidt anderledes form for gavekurv. Kig ned og find inspiration og lav den perfekte gavekurv som en sjov, anderledes og hyggelig kalendergave.

Gifts-in-Tins-2015-Christmas-Gift-Baskets-669x1000 Gifts-in-Tins

DanishEnglish