DIY babyuro på 5 minutter

IMG_1333Der er gået baby i den, men det er jo også temmelig meget oppe over, så  jeg tænker jeg er undskyldt. 😉 Jeg har her lavet en fin og meget nem og hurtig babyuro til den lille ny’s seng.

IMG_1334

Luftballonerne er nogle jeg har lavet for lidt tid siden, (de tog også lidt mere end 5 min. at lave;)), men det er også skyerne jeg gerne vil give lidt opmærksomhed. De er nemlig så fine og de kræver ikke andet end noget lim eller dobbeltklæbende tape og så selvfølgelig en snor for at komme op og hænge

IMG_1304 (1).

Så hvis man nu synes at det kreative hjørne er lidt for fremmet eller usikkert, men alligevel gerne vil lave noget fint selv, så er dette en rigtig god ting at hoppe ud i.

Skyerne forhandles hos Panduro Hobby, og rent faktisk har de også andre figurer.  Jeg er vild med de fine støvede farver som de kommer i, det er klart et kig værd.

God fornøjelse:)

IMG_1336 IMG_1333

 

 

 

 

DanishEnglish