Mascha Vang GIVEAWAY plus lidt ekstra nyheder

IMG_3375Der sker så mange super skønne ting for tiden, specielt i forhold til mit arbejde og min første bog som lige er kommet ud og nu står på hylderne i diverse boghandlere landet over!

IMG_3375

Jeg har meget at lave i disse dage og det kan godt stresse mig en lille smule, specielt fordi vi jo venter vores lille baby nr.2 MEGET snart. Oven i hatten er jeg selvfølgelig også ramt af sygdom de sidste dage, det er jo typisk! Men men det gode ved det er, at jeg simpelthen har for travlt til at lade det stoppe mig.

 

Jeg havde en spændende dag igår med optagelser i samarbejde med Panduro Hobby, det vil jeg vise jer og fortælle meget mere om de kommende dage, både her og på min instagram profil @leahvidt. (så følg endelig med) 🙂 Her ses et lille glimt af hvad vi har arbejdet på og med:)IMG_1093

 

Jeg er også så heldig at være omringet af en masse søde mennesker som ønsker mig det bedste, og det er en fantastisk følelse og ikke mindst rørende, specielt i disse hormonelle tider 😉 hehe..

Mascha Vang, var så sød at skrive om min bog igår og hun udlodder simpelthen også et eksemplar til en heldig vinder.. se meget mere på hendes blog her!

Rigtig god dag til jer alle:)

DanishEnglish