Kagebord og inspiration til dit næste arrangement

DSC_3342DSC_3342

Her kommer lidt billeder fra kagebordet til babyshoweren i weekenden. Der var lidt forskellige søde lækkerier og så havde jeg lavet to slags lemonader, en med vandmelon og en med hyldeblomst og lime. 

DSC_3319 Når nu man laver sådan et tag-selv bord, hvadenten det blot indeholder kager eller er en hel buffet med det hele, så er det en virkelig god ide at have skilte til de forskellige ting som serveres.

 

DSC_3307 Jeg elsker disse små retroflasker, og jeg bruger dem ofte til de forskellige arrangementer jeg holder. Man kan pynte dem på så uendeligt mange måder og de er så fine at have med. Her har jeg brugt en blondebånd til at binde omkring og guldprikkede sugerør med flag fra Delight Department.

 

DSC_3352 Cupcakes er fantastiske at have med på et kagebord, de er skønne i sig selv og så kan de også pyntes rigtig fint. Jeg holdte mig denne gang til en meget simpel en af slagsen. Det blev til hindbær cupcakes som jeg pyntede med min yndlings frosting i en fin lyserød nuance.

 

DSC_3348 Dette var min første gang med Cake Pops, men absolut ikke den sidste. Jeg lavede disse tunge chokolade Cake Pops med en kraftig, god chokoladesmag og overtrak dem med lyserød chokolade. Som en ekstra lille detalje bandt jeg en guld sløjfe om pinden, så de passede perfekt til resten af kagebordet … De blev revet væk!

 

DSC_3350Sidst men ikke mindst havde jeg lækre stykker af hjemmelavet Rocky Road eller måske mere dansk, chokoladebrud. Dette var også et hit og jeg vil gerne dele denne opskrift med jer, for den blanding jeg lavede var virkelig god og passede godt sammen. Det som er “reglen” med Rocky Road er, at man kan komme lige præcis det i som man ønsker og allermest elsker. Men hvis man er lidt bange for at kaste forskellige ting i, så har jeg her en rigtig god opskrift som du kan følge.

Jeg brugte:

 • Marcipan
 • Vanilla fudge
 • Skumfiduser
 • Peccannødder
 • Hvid chokolade
 • Mørk chokolade
 • Og toppede med frysetørret hindbær som pynt

DSC_3267

Hak alle ingredisenserne i nogenlunde samme størrelse, bland det hele sammen i en skål, undtagen chokoladen som skal smeltes og hældes over.DSC_3271

Når chokoladen er smeltet, hælder du den over blandingen og røre det hele sammen.DSC_3272

Hæld blandingen i en form beklædt med bagepapir, som kan komme på køl. Hæld evt. mere chokolade på toppen og mix evt. med en anden chokolade. I dette tilfælde kom jeg lidt ekstra mørk chokolade på toppen.DSC_3275

Jeg pyntede toppen med frysetørret hindbær, så den passede ind i temaet til arrangementet. Stil nu din Rocky Road på køl, indtil den er helt størknet. Skær ud i små stykker og server. Velbekomme:)IMG_0811

 

11 kommentarer

 • n

  Må vi få opskrift på de lyserøde cupcakes? 😀

 • Camilla

  Dejligt at følge dig, men håber med tiden at der kommer nogen opskrifter på ting som du laver samt hvordan du fx laver skilte.

 • Cecilie

  Hej Lea,
  Det er så flot og se kreativt lavet 🙂
  Jeg vil høre hvor du har købt dine retroflasker henne, da jeg synes de er helt fantastiske.

  Venlig hilsen
  Cecilie

  • Camilla

   Du kan købe dem i søstrene grene

 • Linda Møllgren

  Hvor ser det lækkert og indbydende ud er også nysgerrig på hvordan du har lavet de små lyserøde skilte samt mærkerne på sugerørene

 • Sine

  Hej ☺ kunne virkelig godt tænke mig en DIY på de fine kort til buffeten ☺ vil gerne lave nogle lign i blå til min kommende søns barnedåb ☺☺

 • Theamia

  Hej.
  Hvor har du købt/ lånt dem du har juice i??

 • Cecilie

  Hej Lea:-) hvor meget kom du i af hver ting ?
  Vh Cecilie

  • leahvidt

   det har jeg ikke afmålt. Jeg kom bare den mængde i jeg nu synes. Der er ikke rigtig nogen opskrift på den måde, da ideen er at man blander alt det sammen man kan li’, og så meget man nu kan li’. Det skal næsten bare prøves lidt frem. Give it a try:)

 • Camilla

  Skøn blog med masser inspiration. Har selv 2 små børn, og synes til tider det kan virker uoverskueligt at lave fx et så lækkert kagebord til fødselsdag. Nu fylder min søn snart 3 år og vil gerne lave noget lækkert. Efterspørger derfor en “oversigt” over hvordan du når tingene- går ud fra du laver noget dagen før, noget på dagen osv? Håber det giver mening? Og så en sidste ting, kan ikke finde opskriften på din chiagrød☺️?- så så lækker ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish