Banan-vanilje ispind til hele familien

DSC_3259 

 

Banan-vanilje ispind er endnu et lækkert og sundt alternativ til den lækre sult for både store og små. Den er uden sukker, bortset fra chokoladeovertrækket, men jeg bruger altid chokolade på 92%, hvilket vil sige at det er minimalt med sukkerindholdet. Det er en vinder, så prøv den! 🙂

DSC_3259

Til fire ispinde skal du bruge:

  • 3. tsk vaniljepulver
  • 2.spsk peanutbutter
  • 100 gr. cashewnødder eller mandler uden skal
  • 2-3 bananer afhængig af størrelsen
  • Mørk chokolade til overtræk
  • (Formene er fra Panduro Hobby)

image6

Blend alle ingredienserne sammen et par minutter til du får en hel ensartet masse. Hæld massen i dine isforme og lad dem fryse i min. 5-7 timer.DSC_3221

Når dine ispinde er frosset tager du dem ud af formene og dypper dem i den mørke chokolade. Enten dyp eller hæld forsigtigt chokoladen over isen, det størkner hurtigt da isen er kold. Pynt evt. med frysetørret hindbær. Værsgo’ at server:) DSC_3224 DSC_3239

DanishEnglish