DIY Fest pynt -Guirlande

DSC_3210 

Når man skal have pynt til sin fest, kan man rigtig hurtigt komme af med mange penge, og derfor er det ofte også her man vælger at spare. Men pynten er altså med til at skabe stemning så derfor synes jeg det er en rigtig vigtig faktor og noget man ikke må undlade.

DSC_3210

MEN der er hjælp at hente, for det er slet ikke svært at lave festligt pynt selv. Her vil jeg vise hvordan man kan lave fine guirlander, som med de rigtige farver kan passe ind i enhver festlig lejlighed. Følg blot de forskellige steps, en efter en,  og på få minutter har du smukt hjemmelavet pynt som dine gæster med garanti vil spørge hvor du har købt henne 😉

 

Du skal bruge:

  • En saks
  • Flydende lim (gerne en limpistol)
  • Silkepapir i de farver som passer til dit arrangement
  • Snor til at forbinde guirlanden tilsidstDSC_3068

 

1. Klip silkepapiret på langs med den lange side, sådan at du har et fold på midten. DSC_3071

 

2. Fold silkepapiret sammen igen og klip op i strimler indtil du er lidt under 1/3 fra kanten.DSC_3076

 

3. Fold slikepapiret ud og rul sammen igen på den lange led DSC_3079DSC_3085

 

4. Når du har rullet, twister du midten sammen som vist nedenforDSC_3091

 

5. Bøj tilsidst silkepapiret sammen på midten så det danner en løkke. Lim på begge sider og twist endnu engang papiret sammen indtil du har et lille hul i toppen, hvor snoren kan komme igennem.  DSC_3095

DanishEnglish