Opskrift på is uden sukker

Børneis-uden-sukker

Så er jeg klar med opskriften på hjemmelavet is uden sukker,

-Hvis man overhovedet kan kalde det en opskrift. Der skal nemlig kon bruges to ingredienser. Disse is er især gode til børn, specielt de helt små børn, som måske skal have deres første is. Den er frisk og sød og indeholder god samvittighed. 😉

Du skal bruge:

  • 2 Bananer
  • 2 Ferskner

IMG_0249

Skær frugterne ud i små stykker og kom dem i en blender. Blend et par minutter til du får en ensartet masse.

IMG_0243 IMG_0244

Hæld den flydende frugtmos ned i nogle isforme. (Hvis ikke du har isforme kan du i stedet bruge papkrus eller plastikkrus, beklæd toppen med folie og kom en pind igennem ned i midten af isen). Kom i fryseren indtil isen er gennemfrossen og så er der ellers bare at byde på sund is uden tilsætning eller sukker.

Bon Appetit og god sommer:)

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish