Fars dag på fredag -kreativ inspiration

 

Så nærmer vi os Fars dag, det er på fredag d.6 juni. Og ligesom mor, skal han selvfølgelig også have lidt opmærksomhed. Jeg har fundet fire hyggelige DIY ting frem, som man kan forkæle den gamle med. Hvilken er din favorit?

 

1. Lunch Time. – Lækker madpakke, så man er sikker på han ikke skipper måltidet idag, selvom han måske har travlt eller glemt at sørge for mad.

lunchboxes-adult

 

2. En fin buket af sokker. Jeg ved ikke hvorfor, men mænd mangler altid sokker og det er også altid et af ønskerne på listen, hvis han altså har en ønskeliste. Denne ide er lidt sjov samtidig!

sock-bouquet-12

 

3. En glas med igenting! -Hvem har ikke hørt sin far sige til en fødselsdag eller jul, “Jeg ønsker mig ikke noget”, jeg har i hvert fald mange gange. Så her er den perfekte gave hvis man vil give ham hvad han så ønsker. Et glas fyldt med ingenting!. Jeg synes det er en sjov ting og hvis man giver den sammen med en af de andre gaver/overraskelser, så er den da meget sød:)

3c179c69b60d0e9804a3d793ff0addb4

 

 

 

4. En personlig flaske vin til far fra dig. Denne gave er super nem og hurtig at lave selv og hvis han er glad for vin, går du aldrig galt i byen med denne. Nedenfor ses hvordan du laver din personlige vin samt link til gratis print-selv labels.

IMG_9612 IMG_9607

Du kan downloade de gratis vinlabels HER! -Fjern det oprindelige mærkat med varmt vand, lidt opvaskemiddel og en svamp. Klister dine egne labels fast med dobbeltklæbende tape (forhandles b.la. hos Panduro Hobby) og voila, Fars egen vin, specielt fra dig til ham.