Hjemmelavet Mint Sukker Scrub

DSC_2912

 

Jeg har lavet denne lækre Mint Sukker Scrub, som er rigtig fin at give som f.eks. værtindegave eller som en lille favor til dit arrangement (bryllup, fødselsdag), eller meget oplagt i gave til Mors dag, som det jo er lige om lidt! Den er frisk og skøn og tager ikke mere end fem minutter at forberede.

 

IMG_9325

Alt du skal bruge er følgende:

  • 8 spsk. sukker
  • 8-10 spsk. flydende kokosolie
  • 1 tsk mint ekstrakt
  • 4-5 dråber grøn frugtfarve

 

IMG_9329

Mix det hele sammen i en skål med en ske. Hvis du synes at din scrub er lidt for hård i konsistensen, så tilføj blot lidt mere kokosolie. Det var det hele, hæld nu i en lufttæt beholder. Scrubben kan holde i 5-6 måneder ca.

IMG_9330Jeg har brugt labels fra Miss Etoile og guldpen fra Panduro Hobby.