Læs lidt om hvilket arrangementer og kreative tiltag jeg er i færd med

Øv jeg har ikke fået lavet noget indlæg den sidste uges tid, jeg har haft så travlt og samtidig været ramt af lidt sygdom.. øv øv.. Men jeg arbejder på en masse spændende ting, som jeg også gerne vil dele med jer.

Udover at arbejde hårdt på at færdigøre min bog, så hjælper jeg også til med en STOR rund fødselsdag som skal afholdes i familien, det bliver en stor fest med ca.70 gæster og vi skal gøre det lidt lækkert og lidt ekstraordinært. Jeg vil vise hvad vi finder frem til når vi kommer dertil:)

 

Derudover er jeg også med til at arrangere dette års Spring Ball, som afholdes af Rich Without Money Foundation, som er stiftet af Nicklas Bendtner og som har Julie Zangenberg i førertrøjen, som bestyrelsesformand. Fonden er stiftet med det formål, at indsamle penge til ramte børn i Danmark, som har ekstra brug for støtte. Sidste år var aftenens sag kræftramte børn og i år går donationen til Ungdommens Rødekors, hvor vi samler ind til udsatte børn og unge.

11130234_799415150126791_8929800042381016521_n

Mit job i denne forbindelse er at hjælpe Julie som en del af resten af teamet bag RWMF, samtidig med at komme med nogle kreative indslag. Her pusler jeg blandt andet med bordkort, menukort og hvad der ellers hører til i den dur. Location for eventet er intet ringere end D’angleterre, så der er noget at leve op til. -Det bliver super fedt!

Udover aftens store live auktion, hvorfra vi vil indsamle størstedelen af donationen, så er der også underholdning i særklasse. Anders Breinholt og Thomas Skov, vil som aftenens værter styrer slagets gang, og så får vi også besøg af Pivot Dance Company samt Scarlet Pleasure. Ydermere bliver der serveret en lækker tre retters Michelin menu med tilhørende vin og champagne. Wauw siger jeg bare!

Jeg glæder mig til at være en del af dette fantastiske arrangement d.29 maj, og så er det vel også oplagt nu at informere dem som måtte været interesseret, at billetprisen er 1600 DKK. Og for billet eller info kan man skrive til: info@rwmf.dk

 

 

 

DanishEnglish