Vi lægger sidste hånd på værket, som er min bog der udkommer efter sommeren!

Som jeg for lidt siden har afsløret på min Instagram profil, så er jeg ved at færdiggøre en bog, som jeg har arbejdet på i et års tid nu. Den udkommer på et tidspunkt i efteråret så lige nu arbejder vi hårdt på at få den færdig.

Det er en kreativ inspirationsbog/guide til hvordan man kan planlægge de begivenheder som man møder i løbets af årets gang. Det er både stort som småt og jeg kommer omkring alt fra Valentines Day til større fester som tæller mere end  50 gæster.

Jeg kom på ideen da jeg gik på barsel, fordi jeg tænkte at jeg måtte have et projekt jeg kunne gå op i som også handlede om andet end baby, ble og amning. Jeg var ikke klar over at jeg nåede så langt, men jeg havde en lille drøm om det, og jeg gik også efter det fra start. Det er så dejligt når man bliver bekræftiget i at man kan hvad man vil, hvilket altid har været mit yndlings motto. Hvem skal stoppe en fra ens drømme og mål? -Det må ikke være andre end en selv!

Jeg har været så heldig at blive sat sammen med meget dygtige og kompetente mennesker indenfor faget og jeg er så glad for at det er forlaget Peoples Press som skal udgive min bog. Alt hvad bogen indeholder har jeg selv stået for, både det skrevne, det kreative samt billeder og dokumentation af det jeg har lavet.

Jeg glæder mig så utroligt meget til at udgive den og se hvad i siger til den. Jeg har arbejdet hårdt og lang tid på den, så det er med en del sommerfugle i maven, at jeg sender det færdige resultat til tryk.

Igår lavede vi forsidebilledet samt lidt andre kapitel billeder, så her er lidt billeder fra behind the scenes til dem som skulle være lidt nysgerrige;)

IMG_9004

IMG_8995 IMG_9002 IMG_9025

Jeg har været så heldig at få Panduro Hobby vil at sponsorere mig i forbindelse med bogen. Det kunne ikke være bedre eftersom de har nogle af de bedste materialer til lige netop alt dette som jeg går og roder med:)

DanishEnglish