Påskefrokost

Vi holdte igår årets familie påskefrokost og det var så hyggeligt 🙂 Jeg havde dækket påskebordet og lavet påskeæg til alle mand:) jeg har lagt et par billeder op til inspiration og til dem som kunne være lidt nysgerrige.

Jeg holdt en meget enkelt stil, men forsøgte at gøre det så påskeagtigt som muligt ved hjælp af detaljer som ofte ses i forbindelse med påsken. Jeg brugte tulipaner til bordopdækningen og påskeæg som en lille favor (gave) til vores gæster.

Nedenfor ses et billede af påskebordet.DSC_2855

I påskeægget havde jeg gemt en sød lille snack som de fleste elsker og som også er meget forårsagtig. Jeg havde pyntet jordbær med hvid og mørk chokolade.DSC_2842

Jordbær med chokolade er nemt og hurtigt at lave, man skal bare huske på en vigtig ting. Jordbærrene skal være helt tørre inden man går igang med at lave dem, for hvis de er våde når de kommer i forbindelse med chokoladen så begynder chokoladen at skele og så bliver det ikke så pænt længere.

Jeg bruger ofte disse jordbær ved mine arrangementer, da de er et godt alternativ eller supplement på dessertbordet samtidig med de også giver et friskt pus. Jeg elsker det:)DSC_2832

Påskeæggene samt båndet omkring æggene er fra Panduro Hobby:)

Jeg håber i alle har haft en skøn påske:)

Mange hilsner Lea

DanishEnglish