Tatoverede æg på påskebordet

 

 

For nogle indlæg siden viste jeg, hvordan man kan pynte sine æg på lidt anderledes vis. Jeg “tatoverede” nogle æg i stedet for at male dem, som man oftest gør og det kom der altså dette ud af, som ses på billedet nedenfor.

image1 kopi

Jeg ville gå lidt videre med de tatoverede æg og bruge dem som en del af påskebordet og det kom der også et ret fint resultat ud af. Jeg hakkede toppen af æggene og brugte dem som vaser, hvor jeg kom friske blomster i. En lidt anderledes måde, at have blomster på bordet på, men rigtig fin og påskeagtig hvis jeg selv skal sige det;)

Jeg synes ikke at jeg lige lå inde med nogle æggebære som passede til, så derfor måtte jeg være fantasifuld og bruge selve æggebakken i stedet. Det fungerede også fint men nogle hvide æggebære havde også været rigtig flot.

Så her var lidt inspiration til hvordan man også kunne pynte op til påske på hjemmelavet facon.

DSC_2699 DSC_2704

DanishEnglish