Påskens sjoveste foto

Jeg er vild med de her “Photo Booth” billeder som man kalder dem. Det er en sjov måde at gøre sine fotos lidt anderledes og specielle på. Man kan bruge dem ved alle anledninger, blandt andet fødselsdage, bryllupper, nytårsaften eller f.eks. påske som vi jo træder ind i lige om et øjeblik:)

b788931ee971aa5b7ec5095e36d1a41d

 

Det går egentlig bare ud på, at klæde sig lidt ud på billederne, og gøre dem lidt sjovere end de ellers ville være. Du bruger en slags rekvisitter, kan vi vel kalde dem, og klæder dig lidt ud med dem.

Så hvis du skal holde en lille påskefrokost eller anden påskehygge, så er det her et rigtig sjovt indslag. Længere nede finder du fine gratis prints til dine Photo Booth billeder:)

påskefotosjov

 

Det kræver ikke meget at forberede. Du skal blot printe rekvisitterne som du kan downloade HER, klippe dem ud og til sidst klister dem fast på en pind med et lille stykke tape, som det ses på billedet ovenover.

Det er super sjovt! Rigtig god fornøjelse:)

 

DanishEnglish