DIY: “Tatoverede” påskeæg

Jeg har lavet et forsøg med mine påskeæg. Resultatet blev lidt anderledes end de ellers traditionelle malede æg, men jeg synes egentlig at det er blevet ret sjovt. Jeg tænker at det måske skulle være temaet for årets påskepynt??

image1 kopi

For først og fremmest at komme igang skal en ting gøres først, æggene skal nemlig pustes. Det er ikke svært men man skal dog være forsigtig for ikke at smadre ægget.

Lav et hul i begge ender af ægget med en nål. prik forsigtigt hul og lirk derefter nålen frem og tilbage for at lave hullet lidt større. Når de to huller er lavet, skal der ellers bare pustes. Pas på to ting her; klem ikke for hårdt om ægget imens du puster og pust heller ikke for kraftigt. -Det tager lidt tid at få ordenligt løb i det, men det skal nok lykkes:)

image3

Til mine “tatoverede” æg, brugte jeg disse meget trendy og populære flash-tattoos som man kalder dem. Det foregår helt ligesom dengang man var lille, hvor der var tatoveringer i tyggegummipakkerne. De duppes på med lidt lunket vand og kan gnubbes af igen med vand. Det fungerer altså ligeledes sådan på et æg, så derfor tænkte jeg at eksperimentere lidt med denne lidt anderledes måde at pynte påskeæg på.

image2

 

Jeg har endnu en ide med de her “tatoverede” æg, det kommer snarest i et nyt indlæg, så følg med, hvis du synes de er lidt fine:)

 

DanishEnglish